Unionstræning

På denne side kan du læse om JTU´s unionstræning, trænere, samlinger og eventuelle talentdage.

Unionstræning 2015/2016

Med ønsket om fortsat at forbedre talent- og eliteudviklingsarbejdet med de jyske juniorer, har JTU siden 2015 indført en ny struktur for unionstræningen.

JTU har indgået træningsaftale med Trænerteamet i Skovbakken Tennis, der er DTF talentcenter i Vest, og som i perioden 1/10-2015 til 30/9-2016 har varetaget unionstræningen.

Talent- og eliteudviklingsarbejdet sker i 3 grupper med hensyntagen til alder og niveau.

Gruppe 1

For udvalgte spillere i rækkerne U12-U14 tilbydes 1 ugentlig individuel tilpasset holdtræning hos Skovbakkens elitetrænerteam.

Spillerne udtages af Skovbakkens Sportschef Mark Frøslev og Cheftræner Jeppe Frantzen i samarbejde og med godkendelse af Juniorlandsholdstræner Jens Anker Buus Andersen. Alle sportslige spørgsmål hertil rettes til Mark Frøslev.

Dette er et tilbud til jyske juniorspillere med nationalt elite potentiale.

Gruppe 2

For udvalgte spillere i rækkerne U12-U14 tilbydes 2 weekend camps i indendørssæsonen (1 i efteråret og 1 i vinteren) med Skovbakkens trænerteam.

Spillerne udtages af Skovbakkens Sportschef Mark Frøslev og vil i et vist omfang tage afsæt i den jyske juniorrangliste.

Dette tilbud henvender sig primært til top 8 på den jyske rangliste i henholdsvis U12-U14 piger og drenge. Gæstespillere kan forekomme! Det kan være potentielle spillere til unionstræningen som træneren gerne vil se nærmere på, og det kan være spillere der skal give lidt ekstra sparring til dem der er i unionstræningen.

Gruppe 3

U10 spillere inviteres til 4 årlige træningssamlinger.

Ansvarlig for U10 træning Camilla Therkildsen udvælger spillere på baggrund af turneringsaktivitet og anbefalinger fra de jyske klubtrænere. U10 samlingerne fungerer også som talentdage og har du lyst til at deltage, kan du kontakte unionstræner Camilla Therkildsen. Åbne talent træningsdage vil også blive annonceret på JTU's hjemmeside.

Træningen tager afsæt i DTF's aldersrelateret træningskoncept

Betaling

JTU giver tilskud til unionstræningen og støtter dermed talent- og eliteudviklingen af de bedste juniorer i Jylland. En del træningsafgiften er dog også brugerbetalt. Før første træning får spillerens forældre en mail om hvad det koster at deltage og skal da give tilsagn om hvorvidt barnet ønsker at deltagelse. Se skema for vurdering af spillere via dette link.

  • 1_head.jpg
  • 2_coolsport.jpg
  • 3_sportmaster.png
  • 4_sporttrading.png
  • 5_scandihall.jpg

Spørgsmål vedr. unionstræning?

Spørgsmål rettes til JTU's ungdomsudvalg.

Se venligst under bestyrelse og udvalg