Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Stort fremmøde til JTU's generalforsamling 2019.

Der var stort fremmøde til JTU’s ordinære generalforsamling i Kulturhuset Skanderborg den 13. marts. Godt 50 personer var fremmødt.
Ind i bestyrelsen blev David Servé, Jørgen Nørgaard og Niels Emery valgt. Erik Jan Pedersen blev genvalgt. Tillykke til de nyvalgte og tak for indsatsen til de afgående.
Endnu engang tillykke til:
Tarm Tennisklub, som blev kåret til årets tennisklub
ØBG Silkeborg som fik Lauritzen-Sonnichsen Prisen 2018
Niels Emery som blev kåret til årets leder/Ildsjæl
Lillian Hansen, Støvring tennisklub og John Rasmussen, Nørresundby som fik JTU’s fortjenstnål.
Tak til alle der mødte op og engagerer sig for JTU.

Billeder for generalforsamlingen kan findes - HER

Nyhedsbrevet for marts 2019 indeholder:

Omtale omkring Jysk Mesterskab i skumtennis 2019, opfordring til at møde op ved DTF´s generalforsamling i Kolding, banekursus i Aalborg, holdturnering ude 2019 og meget andet.

Læs nyhedsbrevet - HER 

Tilmeld dig til modtagelse af nyhedsbrevet - HER

Udendørssæsonen nærmer sig og byder selvfølgelig som de foregående år på en masse muligheder for at spille holdturnering. Det er både muligt at spille holdturnering som junior, senior og veteran.

Fra sommeren 2019 kommer der ny holdturneringsstruktur for seniorspillerne. Dette betyder at den traditionelle seniorholdturnering med jyllandsserie, serie 1-3 laves om til divisioner og ligaer og vil administreres af DTF. I stedet for den traditionsrige seniorholdturnering udbyder JTU i sommeren 2019 en fleksibel holdturnering. Endvidere udbyder JTU den velkendte holdturnering for både junior og veteraner.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse