Nyheder

Sommersæsonen lakker mod ende. JTU håber at alle klubber har fået og stadig får spillet en masse god tennis i det dog lidt varierende vejr. Vintersæsonen nærmer sig og for mange klubber betyder det at tennisspillet drosler lidt ned, men der er stadig muligheder for at spille tennis indendørs.

JTU Holdturneringsstævne for junior 

JTU udbyder fra den kommende indendørssæson 2020/2021 holdturneringsstævner for juniorerne, som kommer til at foregå over en dag, i stedet for hele indendørssæsonen.

JTU har i indendørssæsonen 2019/2020 og udendørssæsonen 2020 benyttet dette format med stor succes og fået mange positive tilbagemeldinger.

Et stævne vil bestå af 3-5 hold, hvor hvert hold består af minimum 2 spillere. Et hold spiller to singler og en double mod hvert hold, i forkortede kampe. Til stævnet vil der også være fokus på det sociale aspekt, hvor spillerne kan lære hinanden at kende på kryds og tværs.

Alle kan være med - Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere på alle niveauer. 

Som en tennisspiller siger ganske tydelig ”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren”

Så tag din makker under armen og tilmeld jer. Det er både sjovt og udfordrende at spille mod andre tennisspillere for andre klubber.

Indbydelse og tilmeldingsblanket kan findes HER

Tilmeldingsfristen er den 16. oktober 2020.

Kære tennisklubber,
 
Vi håber I har lyst til at sætte fokus på et alvorligt emne.
Tilmeld jer "Lyserød Tennislørdag" og lav et arrangement der passer til jeres klub.
Kræftens bekæmpelse står gerne til rådighed.
Se vedhæftede dokumenter og/eller dette link.
 
Læs mere om Lyserød Tennislørdag HER
Vejledning findes HER
Blive inspireret med en case fra Faaborg Tennisklub HER

I går onsdag d. 26. august var JTU's formand David Servé en tur forbi Randers Tennisklub for at fejre deres 125 års jubilæum, som desværre blev afholdt med en række restriktioner pga. Covid-19.
Der var dog alligevel tid til en række kåringer, hvor tre ildsjæle modtog JTU's fortjenstnål. 
Et velfortjent og kæmpe tillykke til Niels Rokkjær, Lars Elkjær og Jørgen Nørgaard for deres mange års tjenester i dansk Tennis.
Og ikke mindst tillykke til Randers Tennisklub med jubilæet.
Der kan findes flere billeder på JTU's facebook side HER
 

Grundet restriktionerne i forhold til Covid-19 var JTU i marts måned nødsaget til at udskyde JM i skumtennis til d. 1. november. Dette betyder at tiden til JM i skumtennis 2020 for junior, senior og veteraner nærmer sig med hastige skridt og tilmeldingen er netop åbent.

JM løber dermed af stablen den 1. november 2020 i Rønbæk Idrætscenter i Hinnerup.
Indbydelse kan findes HER

Så kom frisk og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. Skumtennis er sjovt, forbedrer teknikken og giver sved på panden, så på med tennisskoene og kom afsted, så vi i fællesskab kan få en god dag med en masse god tennis. 

ALLE KAN VÆRE MED, uanset alder og niveau.

Tilmeldingen foregår via Tournament Software. Tilmelding KRÆVER en profil i Tournament Software. Det er ganske gratis og tager kun ganske få minutter at oprette. Manual til oprettelse af brugerprofil findes - HER

Tilmelding til JM i skumtennis kan findes HER

Attention: Husk at JM i Skumtennis er en del af den Jyske Skumtennis Tour 2019/2020 og dermed pointgivende. JM giver dobbelt så mange point som de resterende stævner i den Jyske Skumtennis Tour. Du kan ved at deltage dermed højne dine muligheder for at udtages til DTF Skumtennismesterskab i 2020.
Endvidere vil vinderne af de enkelte årgange kvalificerer sig direkte til DTF Skumtennismesterskab 2020 i Hinnerup. Du kan læse mere om DTF Skumtennismesterskab 2020 HER

Et vellykket JM ude 2020 for junior og senior er overstået. 

Der skal derfor lyde et stort tillykke til vinderne samt et kæmpe tak til alle de spillere, som har deltaget i JM ude 2020. Der skal endvidere lyde en stor tak til værtsklubberne for afholdes af JM samt til de tilskuere som var tilstede under mesterskaberne og var med til at skabe en god stemning og atmosfære. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre.

Der er taget en del billeder i løbet af weekenderne, som er blevet lagt på Facebook og her på hjemmesiden 📸 Alle billederne der er taget i de to weekender kan findes HER

Hvis der er nogle som ikke ønsker at billeder af dem er lagt på Facebook og hjemmeside, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi ses igen til JM inde 2021 :)

Så er der ikke længe til at JM løber af stablen, de første kampe sættes i gang kl 16.00 i dag. Der spilles JM hele weekenden for senior med finalekampe på søndag. Der spilles i dag på begge Århus1900 anlæg. Lørdag og søndag spilles der på anlægget Grønnevej.

Så er du selv tennisspiller eller interessere dig for tennis, så har du nu al mulighed for at komme ud og se en masse god tennis.

Kom ud og vær med til at skabe en god stemning, men husk selvfølgelig at overhold Covid-19 retningslinjerne.
Til alle deltagere i JM så husk at tjekke spilleprogrammet i Tournament Software inden i kører i tilfælde af afbud eller lignende. Spilleprogrammet kan findes HER.

Husk at komme i god tid før kampstart

JTU ønsker alle held og lykke til JM og håber i får nogle gode kampe og at vejret holder.

Så er spilleprogrammet for Jyske Mesterskaber ude 2020 for junior og senior nu klar. Spilleprogrammet kan findes online i turneringsprogrammet Tournament Software.
Spilleprogrammet for junior og senior kan findes på følgende link - Klik her!

Spilleprogrammet for de enkelte datoer separat ses under fanen kampe og under den ønskede dato. Det samlede spilleprogram med datoer og tider findes under fanen rækker, hvor den ønskede række vælges. 👍

Læs mere om de praktiske informationer HER

 

Sæt kryds i kalenderen og spil med til Juniortour 2020 i det jyske.

Tennissæsonen er fuldt igang og vi er klar med en perlerække af gode Juniortour-stævner i det jyske, i august og september måned.

JTU og DGI er gået sammen om at arrangere Tennis Juniortour, som er for spillere i alderen 6-17 år. Konceptet for juniortouren er at spillerne får kendskab til at spille turneringer og lærer at slippe nervøsiteten før stævner. Det er en måde at spille tennis på, så overgangen fra almindelig træning til kamp bliver nemmere. Du kan spille med den boldtype og på den banestørrelse, der passer til dig, så du langsomt vænner dig til at stå i en stævnesituation.

Konceptet henvender sig dermed til tennisspillere som er nye indenfor turneringsverden og som ønsker at prøve kræfter med at spille kampe mod andre spillere for andre klubber.  

Stævnerne er oven i købet gratis i år, da JTU og DGI Tennis pga. den reducerede stævnesæson har valgt at give et tilskud, så stævnerne er gratis både for deltagerne og for jer som klub.*

Spred budskabet og tilmeld børn og unge fra DIN klub, så de kan få en god dag på tennisbanen!

Se den samlede stævneoversigt for at få et samlet overblik over spillesteder og datoer. Se den samlede Junioroversigt – HER

Indbydelser med oplysninger omkring de enkelte stævner kan findes i JTU’s aktivitetskalender ved at klikke – HER

 

*Oprindeligt skulle deltagelse i stævnerne være omfattet af et nyt stævnegebyr. 

Det er tid til at melde sig til JM udendørs 2020, da tilmeldingsfristen for juniorer og senior er nu på mandag den 6. juli 2020, men hvorfor vente med at tilmelde sig.
Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab udendørs 2020 til et brag af en turnering.
Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer.

Præmiesummen i henholdsvis Mesterrækkerne i dame- og herresingle samt dame- og herredouble udgør en samlet sum på kr. 10.200,-.

Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær, så KOM OG VÆR MED.
Indbydelserne til junior og senior kan findes HER

Tilmelding til JM for junior og senior kan gøres HER

Kom så alle Jyske tennisspillere - Tennis er fedt, DOUBLE er dobbelt så fedt!

Så på med tennisskoene og skynd dig ind og meld dig til Jysk Mesterskab i både single OG double.