Nyheder

Hermed indkaldes til JTU Generalforsamling 2021 den 23. august 2021. 

Generalforsamlingen i JTU 2021 afholdes i Arena Randers Fyensgade 1, 8900 Randers C. Der er spisning fra kl. 18. Generalforsamlingen begynder kl. 19. Der er indskrivning til Generalforsamlingen fra kl. 18.50.

Tilmelding til generalforsamlingen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Husk at noter om I deltager i bespisning eller kun generalforsamlingen.

Indkaldelse med dagsorden kan findes HER

Beretningen for 2020 og årsrapporten kan findes HER 

Forslag, som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal være indsendt skriftligt til bestyrelsen senest to uger før generalforsamlingens afholdelse. Er der indkommet forslag, fremsendes disse til medlemmerne senest en uge før generalforsamlingen.

I JTU bestyrelse håber vi at se mange til generalforsamlingen. 

Den endelige dagsorden i tilfælde af ændringer sendes ud senest en uge før generalforsamlingen.

Vel mødt og god sommer. 

Bedste hilsner på vegne af

Jyllands Tennis Unions bestyrelse

JTU-formand, David Servé, var forbi Stavtrup IF Tennis torsdag den 24.06. til et lille intimt indbudt arrangement med klubbens formand John Voss Hansen og kasserer Ole Boelsgaard for at overrække dem beviset på, at de vandt titlen som Årets Tennisklub 2020.

Vi har brug for jeres hjælp tennisdanmark: Der er nu på søndag og kommende weekender pre-kval for alle danskere til ITF 15.000 USD turneringen i Vejle. Pre-kval'en, som også hedder State Cup, spilles i Vejle, Vester Skerninge, Sønderborg og Hjørring. Vi håber, at I har lyst til at bakke op om ITF i Danmark og tilmelder jer pre-kval'en. Det betyder SÅ for at kunne holde ITF igen de kommende år! Håber I vil opfordre flest mulige til at deltage. Link til tilmelding findes HER

Eller der kan tilmeldes til Johannes Park Skak 22762459

Billetterne til Davis Cup-braget mellem Danmark og Thailand i Kolding den 17.-18. september kan nu købes. Frem til 30. juni får du en ekstra god pris på billetterne.

Til seneste Davis Cup-kamp – opgøret mod Puerto Rico sidste år – blev billetterne revet væk. Nu er det igen blevet tid til at indfinde sig i hallen – nærmere bestemt Sydbank Arena i Kolding – og støtte Danmarks bedste tennisherrer.

Lige nu og i resten af juni måned kan du sikre dig billetter til en ekstra lav pris. Det koster kun 115 kroner for dagsbilletter, og med en weekendbillet til 170 kroner kan du komme ind både fredag og lørdag.

For børn (3-12 år) koster billetterne kun henholdsvis 65 og 95 kroner.

KØB DINE BILLETTER NU

Den særlige presale-pris gælder som sagt kun i juni måned. Herefter koster dagsbilletterne 145 kroner og en weekendbillet koster 195.

Fakta om Davis Cup: Danmark vs Thailand

  • Dato: 17.-18. september 2021
  • Sted: Sydbank Arena, Kolding

Kampprogram:

  • Fredag: To singler fra klokken 16
  • Lørdag: En double, efterfulgt af to singler fra klokken 12

Tennis i Danmark (TiD) Tour er en række stævner for dig, der er ny eller lettere øvet med tennisketcheren og gerne vil prøve dig af i kampe mod andre, der er på samme niveau. Det henvender sig dermed til juniorer, der ikke tidligere har spillet kamp. Tid Tour er en erstatning for de tidligere Tennis Junior Tours stævner. 
 
Det primære fokus til TiD Tour er at skabe jævnbyrdige kampe for alle deltagere, så oplevelsen bliver super god! Der spilles udelukkende med play & Stay bolde (rød, orange eller grøn).
 
Stævnerne varer omkring 3 timer. Alle kampe spilles på tid, 12 minutter pr. kamp. Der spilles både singler og doubler.
Der spilles i kønsneutrale rækker, så piger og drenge kan møde hinanden.
Læs mere om konceptet HER
 
I Jylland afholdes der indtil videre følgende stævner:
- Lørdag d. 26/6 for U12 Orange og U14 Grøn i Aars Tennisklub. Tilmelding kan findes HER
- Lørdag d. 11/9 for U12 Orange og U14 Grøn i Hinnerup Tennisklub - Tilmelding kan findes HER
 
Så frem med ketcheren og tilmeld jer, så i sammen kan få nogle gode tennistimer på banerne 

Puslespillet er løst og der er fundet spilledatoer og spillesteder til alle rækkerne. Der er godt 76 hold tilmeldt.
Der vil blive afholdt to holdturneringsstævner pr. række over sommersæsonen. De første stævner løber allerede af stablen i weekenden d. 12.-13. juni.
En oversigt over hvilke rækker der skal spille hvornår og hvor kan findes HER
Vi ønsker alle held og lykke med kampene 
 
Finalestævne d. 12. september 
I alle de rækker hvor der er flere puljer, går vinderne af puljerne videre til en finaledag, som skal spilles d. 12. september. JTU søger lige nu efter en værtsklub som kunne have lyst til at afholde dette finalestævne. Så er i en klub som er friske på en dag med en masse glade juniorspillere og liv på anlægget, så kontakt meget gerne Camilla Petersen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. 

I forbindelse med ITF turneringen i Vejle sættes der nu to wildcards til kvalifikationen løs. Er der nogle seniorspillere som har lyst til at prøve lykken?

Præmie:
1 wild card til Herrrenes kvalifikation til $ 15.000 i Vejle 1
1 wild card til damernes kvalifikation til $ 15.000 i Vejle

Format:
Next Gen med supertiebrek i 3 sæt - Der spilles med bonusrunde

Afvikling:
Hver turnering af afvikles over 1 dag – vinderen af hver turnering går videre til finalestævet som afvikles i Vejle den 23-24 juli. Er der mere end 16 deltagere går 2 spillere videre til finalstævnet i Vejle

Niveau:
Alle kan tilmelde sig (U14 og ældre)

Tilmeldingsbebyr:
250 kr. information om betaling følger efter endt tilmeldingfrist

Turneringsansvarlig:
Johannes Park Skak på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

State Cup i Erritsø turneringen afvikles den 27/6 – tilmeldingsfrist 13 juni: Tilmelding HER
 
State Cup i Hjørring turneringen afvikles den 3/7, tilmeldingsfrist 19 juni: Tilmelding HER
 
State Cup i Sønderborg turneringen afvikles den 3/7, tilmeldingsfrist 19 juni: Tilmelding HER
 
State Cup i Vester Skerninge turneringen afvikles den 10/7, tilmeldingsfrist 26 juni: Tilmelding HER
 
State Cup i Vejle turneringen afvikles den 11/7 , tilmeldingsfrist 26 juni: Tilmelding HER

Vi ses i State Cup-arrangørklubberne og i uge 30 i Vejle!”

Der skal derfor lyde et stort tillykke til vinderne samt et kæmpe tak til alle de spillere, som har deltaget i JM ude 2021. Der skal endvidere lyde en stor tak til værtsklubberne for afholdes af JM samt til de tilskuere som var tilstede under mesterskaberne og var med til at skabe en god stemning og atmosfære. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre. Til sidst skal lyde en stor tak til Coolsport, HEAD for at sponsorer præmierne.

Der er taget en del billeder i løbet af weekenderne, som er blevet lagt på facebook og ville ligges på hjemmesiden inden længe. Hvis der er nogle som ikke ønsker at billeder af dem bliver lagt på Facebook og hjemmeside, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Så er der ikke længe til at JM ude løber af stablen for junior og veteraner.
Juniorerne starter kl 16.00, hvor der spilles i både Horsens og Skovbakken. Veteranerne begynder allerede kl 14.30 i Odder.
Der spilles JM i hele weekenden og på søndag spilles finalerne for juniorerne i Skovbakken og veteranerne i Odder.
 
I Skovbakken er caféen åben fredag til søndag, hvor der lørdag og søndag tændes der op for grillen. Så der er alt hvad hjertet begærer.
I Horsens er der mulighed for at købe drikkelse og snacks, men ikke decideret mad.
I Odder er der også mulighed for mad og drikkelse.
 
Så er du selv tennisspiller eller interessere dig for tennis, så har du nu al mulighed for at komme ud og se en masse god tennis. Kom ud og vær med til at skabe en god stemning, men husk selvfølgelig at overhold Covid-19 retningslinjerne.
Til alle deltagere i JM så husk at tjekke spilleprogrammet i Tournament Software inden i kører i tilfælde af afbud eller lignende. Spilleprogram for juniorer findes HER og for veteraner HER
 
Husk at komme i god tid før kampstart
JTU ønsker alle held og lykke til JM og håber i får nogle gode kampe 🎾