Nyheder

Et vellykket JM inde 2020 for junior og senior er overstået. 👍

Der skal derfor lyde et stort tillykke til vinderne samt et kæmpe tak til alle de spillere, som har deltaget i JM inde 2020.🎾 Der skal endvidere lyde en stor tak til værtsklubberne for afholdes af JM samt til de tilskuere som var tilstede under mesterskaberne og var med til at skabe en god stemning og atmosfære. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre.👏👊

Der er taget en del billeder i løbet af weekenderne, som vil blive lagt på Facebook og her på hjemmesiden inden længe 📸 Hvis der er nogle som ikke ønsker at billeder af dem bliver lagt på Facebook og hjemmeside, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi har hermed fornøjelsen af at indbyde alle JTU-medlemsklubber til regionsmøder.

Anledningen er, at vi gerne vil bredere ud ift. at høre jeres mening omkring, hvordan vi styrker og evt. omorganiserer JTU’s netværk. En spændende diskussion, som vi indledte på vores ekstraordinære generalforsamling i september med rigtig mange positive inputs.👍

Aarhus 1900 Tennis: tirsdag den 28.01.20 kl. 19-21
Aalborg TK: onsdag den 29.01.20 kl. 19-21
Skive TK: tirsdag den 28.01.20 kl. 18-20
Haderslev TK: tirsdag den 21.01.20 kl. 19-21

Vi håber derfor, at I har lyst til at deltage og give jeres besyv med i forhold til udviklingen af jysk tennis.

Invitationen kan findes HER

Kære alle.

Året 2019 har været et år fyldt med mange spændende udfordringer, men samtidig også et rigtig spændende år. Langt de fleste har vi klaret rigtig godt, hvilket vi kan takke alle de jyske klubber, spillere, forældre og ikke mindst JTUs samarbejdspartnere for. JTU håber, at det nye år bliver endnu bedre, og at vi i fællesskab med vores sponsorere og jyske spillere og ikke mindst klubber kan højne kvaliteten af jysk tennis og få udbudt nogle spændende aktiviteter.

Med en stor tak for året, der nu går på hæld, ønsker JTU vores sponsorere, samarbejdspartnere, klubber samt alle de jyske spillere og deres familier en rigtig Glædelig Jul samt et lykkebringende Nytår. I JTU glæder vi os til igen at tage udfordringerne op i 2020 i samarbejde med alle Jer.   

På vegne af JTUs bestyrelse og sekretariat.

Så er spilleprogrammet for Jyske Mesterskaber inde 2020 for junior, senior og veteraner nu klar. Spilleprogrammet kan findes online i turneringsprogrammet Tournament Software.
Spilleprogrammet for junior og senior kan findes på følgende link - Klik her!

Spilleprogrammet for veteraner kan findes på følgende link - Klik her

Spilleprogrammet for de enkelte datoer separat ses under fanen kampe og under den ønskede dato. Det samlede spilleprogram med datoer og tider findes under fanen rækker, hvor den ønskede række vælges. 👍

Læs mere om de praktiske informationer her!

 

 - Både for børn og voksne 

Så er der ikke længe til det første stævne af Jysk Skumtennistour 2019/2020 løber af stablen og stævnet er total booket, men tilmeldingerne til de næstkommende stævner er stadig åbne. Så kom frisk og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. Skumtennis er for alle, det er sjovt, du forbedrer teknikken og giver sved på panden, så på med tennisskoene og kom afsted. 

Indbydelserne til de enkelte stævner samt en samlet oversigt over alle stævner der afholdes i 2019/2020 kan findes HER. De enkelte stævner kan endvidere findes i JTU’s aktivitetskalender. 

Lørdag den 5. oktober og søndag den 6. oktober var i alt 30 klubledere og trænere fra 24 klubber samlet til kombineret klubleder- og trænerseminar i Aalborg Tennisklub og ØBG Tennis Silkeborg.

Arrangementet var stablet på benene i et formidabelt samarbejde mellem

Seminaret vekslede mellem indlæg, gruppe- og plenumdebat.

Der var input om modtagelse af nye medlemmer, udvikling af en klub fra næsten at være lukningstruet til at blomstre som en nyvandet mark med sommerblomster samt klubudvikling.

Trænerne var i hallen og afprøve arbejdet med DGI Trænerguiden og øvelser til nye medlemmer.

Se udvalgte billeder her

Udendørs holdturnering 2019 er ved at nå sin afslutning. I juniorrækkerne har nogle hold spillet sin sidste kamp i år, mens andre skal spille deres sidste kamp i den kommende weekend.

I veteranholdturnering spillede eliterækkerne deres sidste kamp i går den 21. august og de første jyske mestre i elite 40+, elite 50+ og elite 60+ blev fundet. Alle tre eliterækker blev vundet af Risskov, hvor holdene kan ses på linket - HER. Et stort tillykke til Risskov for mesterskaberne.

Regionsrækkerne i veteranholdturneringen spiller i de kommende to onsdage slutspilskampe.

Held og lykke til alle holdene der skal i kamp i weekenden og de kommende to onsdage.

JTU's ekstraordinære generalforsamling afholdes i Hørning Tennisklub den 18. September 2019 KL. 19.00

Indkaldelse samt dagsorden kan findes - HER

Forslag, som ønskes behandlet på den ekstraordinære generalforsamling skal i henhold til vedtægterne være indsendt til JTU senest 14 dage før generalforsamlingens afholdelse. Det vil sige senest den onsdag den 4. september 2019. Forslagene sendes til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Er der indkommet forslag, fremsendes disse til medlemmerne senest en uge før generalforsamlingen.

I JTU bestyrelse håber vi at se mange til den ekstraordinære generalforsamling.

Vel mødt.

Bedste hilsner på vegne af

Jyllands Tennis Unions bestyrelse

JTU inviterer i samarbejde med DTF og DGI til Klubleder- og trænerseminar i Aalborg og Silkeborg.
Seminaret er for bestyrelsesmedlemmer og trænere i tennisklubber, som søger ny inspiration, viden og netværk
Dagen vil være fyldt med spændende indlæg fra forskellige klubber og trænere, og derudover vil der være masser af tid til debat og networking.
Pris for hele dagen: Kun 250 kr. inkl. forplejning.

Indbydelse for arrangementet kan ses - HER

Klik på navnet for at se programmet for henholdsvis i Aalborg og ØBG Silkeborg.

Håber i vil formidle informationen videre til andre relevante personer.