Nyheder

Vi har valgt at forlænge hjemsendelsen af vores konsulent, Camilla Petersen med lønkompensation indtil d. 7. februar, da vi som alle andre ikke må spille eller lave arrangementer indendørs. Camilla har dog en fuld arbejdsdag om ugen hvor hun kan svare på henvendelser og fortsatte planlægning af aktiviteter.
I den tid hvor Camilla er hjemsendt, kommunikeres alle fælles meddelelser udelukkende ud via vores Facebookside - ikke via hjemmesiden.
Akutte henvendelser i perioden skal ske til formand David Servé, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 28713432. Og som sagt: Hold øje med Facebooksiden for nyheder/ eventuelle ændringer i situationen.
Med håbet om, at vi snart må blive sluppet løs på banerne – på den ene eller den anden måde.
Mange venlige tennishilsener
På JTU-bestyrelsens vegne
David Servé

Vi har valgt at sende vores konsulent, Camilla Petersen hjem med lønkompensation med virkning fra 8. januar og indtil d. 17. januar indtil videre, da vi som alle andre ikke må spille eller lave arrangementer indendørs. Camilla har dog en fuld arbejdsdag om ugen hvor hun kan svare på henvendelser og fortsatte planlægning af aktiviteter.
I den tid hvor Camilla er hjemsendt, kommunikeres alle fælles meddelelser udelukkende ud via vores Facebookside - ikke via hjemmesiden.
Akutte henvendelser i perioden skal ske til formand David Servé, mail Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den., mobil 28713432. Og som sagt: Hold øje med Facebooksiden for nyheder/ eventuelle ændringer i situationen.
Med håbet om, at vi snart må blive sluppet løs på banerne – på den ene eller den anden måde.
Mange venlige tennishilsener
På JTU-bestyrelsens vegne
David Servé

Kære alle tennismedlemmer, klubbestyrelser, frivillige, trænere, klubber og sponsorere.

Året 2020 har været et anderledes år og desværre et år fyldt med mange udfordringer og mange restriktioner som følge af Covid-19 situationen. Det har betydet at mange aktiviteter og events er blevet afholdt på kreative måder for at overholde de daværende retningslinjer eller helt aflyst.

Når det så er sagt har det alligevel været et godt år for tennissporten, da medlemmerne er strømmet til, og flere klubber har endda haft medlemsstop, nye samarbejdsaftaler er indgået mellem DTF og DGI.

Det vigtigste er endvidere at stemningen og glæden ved tennissporten stadig er stor. JTU vil derfor gerne takke alle klubber, spillere, forældre og JTU’s samarbejdspartnere for jeres forståelse og ikke mindst støtte i året der er gået.  

JTU’s bestyrelse og sekretariat ønsker alle de jyske spillere og deres familier en rigtig Glædelig Jul samt et lykkebringende Nytår.

Vi i JTU glæder os til at alle de mange glade tennisspillere igen kan tage tennisskoene på, ketcheren i hånden og smilet frem, når vi forhåbentlig i det kommende år igen kan dyrke vores elskede sport på fulde drøn.

Pas på Jer selv og ikke mindst pas godt på hinanden!

 

Først og fremmest mange tak fordi alle de spillere som har tilmeldt sig til JM inde 2021.
Efter gårddagens pressemøde med Mette Frederiksen og den delvise nedlukning af Danmark har JTU bestyrelse haft møde og besluttet at Jyske Mesterskaber indendørs 2021 for junior, senior og veteraner aflyses.
Dette er selvfølgelig utrolig ærgerligt, men det glæder om nu at passe godt på hinanden.
JTU’s bestyrelse krydser fingre og håber på at vi kan vende tilbage med et brag af et Jysk Mesterskab udendørs 2021.
Pas på jer selv, glædelig jul og godt nytår.

Så fik rangliste vinderne af den Jyske SkumtennisTour 2019/2020 for piger/dame og drenge/herre deres præmier.
Der skal lyde et kæmpe tillykke til vinderne som blev Filippa Dannemare, Skovbakken, Lærke Kjærgaard, Ryomgård og Sander Borg Ladegaard fra Skovbakken Tennisklub. Billeder af vinderne kan findes HER
Ranglisterne kan findes på JTU's hjemmeside HER
Et stort tak skal endvidere lyde til alle de klubber som har stået for afholdelse af stævnerne, de frivillige og ikke mindst til alle spillerne som har deltaget i den Jyske Skumtennistour 2019/2020.
Vi håber og krydser fingre for at vi får lov til at afholde alle stævnerne i sæsonen 2020/2021 - Stævnerne kan findes HER

I weekenden blev DTF Skumtennismesterskab 2020 afholdt i Hinnerup, hvor fynske, sjællandske og jyske spillere dystede på fulde drøn.
Der blev spillet en masse god tennis med en masse gode dueller. Der blev i løbet af weekenden spillet 253 kampe i 13 rækker og alle resultater kan findes i Tournament software HER.
Vinderne i de forskellige puljer er kåret.
Under hele mesterskabet var der stor fokus på corona med afstand, begrænset antal deltagere i hallerne ad gangen samt masser af afspritning. 
Tak til alle tennisspillere samt forældre for jeres gode humør, arrangement og forståelse for corona-restriktionerne.
Tak til Hinnerup Tennisklub samt FTU som var medværter til dette arrangement samt alle de frivillige som har hjulpet til. Uden jeres hjælp vil det ikke have været muligt.
Alle billeder der er taget i løbet af weekenden kan findes HER
Vi ses til DTF Skumtennismesterskab 2021, som vi forhåbentlig bliver uden corona.
 

Så er der ikke længe til at Jylland er værter for DTF Skumtennismesterskab 2020, som afvikles i den kommende weekend i Hinnerup.
Her dyster de bedste og stærkeste spillere fra Sjælland, Fyn og Jylland om at vinde pokalen. 
I Jylland er vi stærkt repræsenteret:
🎾 U10 Pige - Sofie Le, ØBG og Anna April Sønnichsen
🎾 U10 Drenge - Emil Wolgast, Skanderborg og Marius Lund, Skovbakken
🎾 U12 Pige - Filippa Dannemarre, Skovbakken, Merle Krogager, ØBG, Kamille Guss, Hinnerup, Celina Schneider, Esbjerg
🎾 U12 Drenge - Sophus Borg Ladegaard, Skovbakken og Johannes Lund, Skovbakken
🎾 U14 Pige - Kirstine Merrild Clausen, Randers, Lærke K. Jepsen, Skovbakken, Esther Lund, Hinnerup, Ena Vaizovic, Aalborg, Katrina Le, ØBG
🎾 U14 Drenge - Simon A. Christensen, Aalborg Østre, Carl Rishøj Christensen, Skovbakken, Danny Le, ØBG, Alexander Pedersen, Aars
🎾 U16 Pige - Amra Vaizovic, Aalborg, Iben Lund Jacobsen, Silkeborg, Barbra Friis Kraft, Skovbakken, Sofia Guss, Hinnerup
🎾 U16-U18 Drenge - Hjalmar Hoffmann-Pedersen, Randers, Niklas Bo Kudsk, Århus1900
🎾 U18 Pige - Anne-Sofie Ravn, Kolding
🎾 Senior Dame - Christina Carter-Melgaard, Skovbakken, Louise Mørk, Skovbakken, Camilla Petersen, Aalborg Østre
🎾 Senior Herre - Nicklas Buch, Hinnerup, Mads Lerche, Hinnerup, Niels Mørk, KIF, Uffe Chojacki Jakobsen, Horsens
🎾 Senior Dame 50 + - Albena Mihovska, Skovbakken, Lone Hemdorff, ALTS, Louise Åstrøm, Århus1900, Louise Karnbak, Silkeborg
🎾 Senior Herre 50 + - Henrik Larsen, Århus1900, Kim Vind, Århus1900
 
Spilleprogrammet kan findes i Tournament software HER
 
Vi ønsker alle spillerne held og lykke 

 

Jysk Mesterskab indbydelserne indendørs 2021 for junior, senior og veteraner er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer!

JTU er klar over problematikken omkring coronavirus pandemi og hvilke konsekvenser det giver for bl.a. vores sport. Men JTU har dog alligevel besluttet at indbyde til Jyske Mesterskaber for junior, senior og veteraner og påtænker at tilrettelægge mesterskaberne så den både sportsligt og sundhedsmæssigt giver mening. Som vi alle er klar over er situationen omkring COVID-19 uvist og flere ting kan ændre sig, så i første omgang indbyder vi og tager efter tilmeldingsfristens udløb, stilling til hvordan mesterskaberne skal afvikles.

Tilmeldingsfristen for junior, senior og veteraner er den 9. december 2020. Indbydelserne til JM kan findes på JTU's hjemmeside HER

Tilmelding til JM indendørs foregår via turneringsprogrammet Tournament Software. Tilmelding KRÆVER en profil i Tournament Software. Det er ganske gratis og tager kun ganske få minutter at oprette. Manual til oprettelse af brugerprofil findes HER

Tilmelding til junior- og seniorrækkerne kan findes HER

Tilmelding til veteranrækkerne kan findes HER

Et vellykket JM i skumtennis 2020 for junior og senior er overstået.

Der skal derfor lyde et stort tillykke til vinderne samt et kæmpe tak til alle de spillere, som har deltaget i JM i skumtennis 2020. Der skal endvidere lyde en stor tak til værtsklub Hinnerup Tennisklub for afholdes af JM samt til de tilskuere som var tilstede under mesterskaberne og var med til at skabe en god stemning og atmosfære med hensynstagende for corona-restriktionerne. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre.

Der er taget en del billeder i løbet af weekenderne, som er blevet lagt på Facebook og her på hjemmesiden 📸 Alle billederne der er taget på dagen kan findes HER

Hvis der er nogle som ikke ønsker at billeder af dem er lagt på Facebook og hjemmeside, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi ses igen til JM i skumtennis 2021 :)