Nyheder

Det er tid til at melde sig til JM udendørs 2021, da tilmeldingsfristen for juniorer, senior og veteraner er den 10. maj 2021, men hvorfor vente med at tilmelde sig.
Tennis er fedt, DOUBLE er dobbelt så fedt! Så på med tennisskoene og skynd dig ind og meld dig til Jysk Mesterskab i både single OG double.
Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. 
 
Præmiesummen i henholdsvis Mesterrækkerne i dame- og herresingle samt dame- og herredouble udgør en samlet sum på kr. 10.200, -.
OBS: I år vil vinderen af mesterrækken i henholdsvis herre- og damesingle få tildelt et WILDCARD til kvalifikationen til IFT-futures turneringen i Vejle.
 
Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær, så KOM OG VÆR MED.
Tilmelding til JM for junior og senior HER
Tilmelding til JM for veteraner HER

Kom så alle Jyske tennisspillere, nu er der ikke længe til, kun 6 dage tilbage!

Det er tid til at melde sig til JM udendørs 2021, da tilmeldingsfristen for juniorer, senior og veteraner er den 10. maj 2021, men hvorfor vente med at tilmelde sig. Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab udendørs 2021 til et brag af en turnering. 

Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. 

Præmiesummen i henholdsvis Mesterrækkerne i dame- og herresingle samt dame- og herredouble udgør en samlet sum på kr. 10.200, -.

OBS: I år vil vinderen af mesterrækken i henholdsvis herre- og damesingle få tildelt et wildcard til kvalifikationen til IFT-futures turneringen i Vejle.

Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær, så KOM OG VÆR MED.

Indbydelserne til junior, senior og veteraner findes på JTU’s hjemmeside HER
Tilmelding til JM for junior og senior foregår HER
Tilmelding til JM for veteraner foregår HER

Kom så alle Jyske tennisspillere - Tennis er fedt, DOUBLE er dobbelt så fedt! Så på med tennisskoene og skynd dig ind og meld dig til Jysk Mesterskab i både single OG double. 

KOM SÅ ALLE TENNISSPILLERE, NU KUN 14 TIMER TILBAGE!!
Det er tid til at samle holdet og tilmeld jer enten senior-, veteran eller 60+ holdturneringen, da tilmeldingsfristen er i dag d. 3. maj kl 23.59. Tilmeldingsfristen til juniorholdturneringsstævnerne er den 14. maj, men hvorfor vente. 
Alle kan være med - Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere på alle niveauer. 
Som en tennisspiller siger ganske tydelig ”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren” 
Så bak op om holdturneringskonceptet og skynd at tilmelde jer.
Læs mere om holdturneringerne herunder, hvor du også kan tilmelde dit hold - HER
 

Tag på et relevant og spændende fokuskursus og bliv klædt på til at skabe gode rammer for klubbens medlemmer. 

Dansk Tennis Forbund og DGI Tennis tilbyder i maj en række fokuskurser, hvor trænere på få timer får inspiration til, hvordan de kan lave sjov og spændende træning til henholdsvis nybegyndervoksne og ældre spillere. Hvert kursus varer 4 timer, og lige nu kan du deltage for blot 300 kr. pr. deltager.

Følgende fokuskurser afholdes i Jylland:
  • TennisAktiv 60+ kursus d. 9. maj i Randers
  • Voksenintro kursus d. 11. maj i Randers
  • Voksenintro kursus d. 12. maj i Viborg

Tilmeldingsfrist
Senest 5 dage før kurset afholdes.

Læs meget mere om indhold, tid, og tilmeld dig HER 

 

Dansk Tennis Forbund og de tre unioner har indgået et nyt samarbejde med den miljøvenlige strømpeproducent Bambusa Danmark. Ambitionen er, at samarbejdet skal være med til at styrke økonomien i de danske tennis- og padelklubber, som får mulighed for at indgå fordelagtige sponsorsamarbejder med Bambusa Danmark. Læs mere om aftalen HER
 

De tre vindere af 1 kasse bolde fra holdturneringskonkurrencen fra marts måned er:
  • U14 drenge holdet fra Aarhus 1900
  • Herre senior 2 personers holdet fra Hovedgård Tennisklub
  • Veteranholdet fra Skive Tennisklub

Vi kører en omgang mere, og sætter igen tre nye kasser bolde på højkant.

Meld dig til Holdturneringen i Jylland i løbet af april og vær med i lodtrækningen om en hel kasse bolde til din klub. Der er 1 kasse bolde på spil i hver af de 3 turneringer og vi trækker lod blandt alle, der har meldt sig til senest d. 30. april.
Læs mere om Senior- og 60+ turneringen, Juniorholdturneringen og Veteranholdturneringen, hvor du også kan tilmelde dit hold - HER
 

Tennissporten i Danmark er gået frem med mere end 10.000 medlemmer fra år 2019 til 2020. Dermed er vi den sportsgren, som har haft den største fremgang.
Den store vækst er spredt ud over hele landet og i alle aldersgrupper. Læs hele artiklen HER
En særlig tak skal gå til alle frivillige, ildsjæle og trænere rundt omkring i klubberne i Danmark, uden jeres arbejdsomhed og engagement havde dette ikke været muligt. 
Vi håber på en kanon god sæson, hvor vi kan får lov til at dyrke vores elskede sportsgren, give glæden videre til andre, og sørge for, at udviklingen fortsætter i 2021!.
Vi ses snart på tennisbanerne
 
 
 
 

JTU er desværre nødsaget til at udskyde Jysk Mesterskab i skumtennis d. 17.-18. april på baggrund af regeringens genåbningsplan om at indendørs aktivitet ikke er tilladt på spilleterminen.

JTU er utrolig kede af vi ikke får lov til at spille, men håber det lykkes på et senere tidspunkt.

Jysk Mesterskab i skumtennis 2021 vil udskydes til d. 31. oktober 2021.

Igen, vi er enormt kede af at skulle give jer denne besked, men håber på jeres forståelse og fortsatte opbakning.

JTU's bestyrelse er på baggrund af regeringens genåbningsplan nødsaget til at udskyde generalforsamlingen, som var planlagt til d. 27. april 2021 i Kulturhuset Skanderborg. 

Generalforsamlingen udskydes på ubestemt tid. 

Bestyrelsen vil dog nøje følge Covid-19 situationen, og så snart det er muligt, vil generalforsamlingen afholdes. Indkaldelse, dagsorden og årsrapport sendes ud fire uger inden generalforsamlingens afholdelse.

Bedste hilsner på vegne af

Jyllands Tennis Unions bestyrelse