Nyheder

Øst/Vest Challenge afholdt med stor succes

I weekenden den 8.-10. december blev der afholdt Øst/Vest Challenge for U12 spillere. Der var inviteret 24 spillere i alt - 6 drenge og 6 piger fra Sjælland samt 6 drenge og 6 piger fra Jylland/Fyn. Der var fastlagt program fra fredag eftermiddag til søndag formiddag. 


Fredag aften blev der trænet i 3 timer, hvorefter en flok halv trætte børn, faldt til ro på deres luftmadrasser. Lørdag morgen gik de første kampe i gang. Der blev spillet efter "Next-Gen" reglerne med sæt til 4 og kampene varede 1 times varighed. Efter to timer med singlekampe, var det tid til frokostbuffet, lasergame og bowling, hvorefter der var tid til hygge i indkøbscenter og IKEA. Om aftenen var det igen tid til at spille to timers single. 
Søndag morgen var det tid til at få fundet vinderne - der var så tæt som det overhovedet kunne være. Og efter 2 timer med henholdsvis drenge/pige double og Mix double var det FynJylland der blev samlet vinder: sætscoren blev 52-50.
Tusind tak for en fantastisk indsats fra Ondrej Kralik, Alexander K. Rejnhold, Michael Grube og ikke mindst de 24 børn som deltog med fuld iver og højt humør hele weekenden.