Nyheder

Generalforsamling afholdt i Arena Randers den 15. marts

På JTU's Generalforsamling den 15. marts blev der skiftet ud på et centrale poster.

På formandsposten var det blevet meldt ud på forhånd, at der grundet samarbejdsproblemer mellem JTU og DTf så man sig nødsaget til at finde en ny formand. Det betød at Pia Vedel Ankersen, efter ca halvandet år som formand, takkede af og overgav posten til Hans Martin Brøndum fra Erritsø Tennisklub.

Pia har ydet en enorm stor indsats for jysk tennis, hvor hun har kæmpet for at få bedre vilkår for tennissporten i Jylland. 

En stor tak til Pia for den store indsats i JTU.

Under punktet "valg af ny formand" præsenterede Hans Martin Brøndum sig, og fortalte om sin mangeårige baggrund i tennissporten. Det var en enig generalforsamling der valgte Hans Martin Brøndum som ny JTU formand.

På kassererposten, takkede Henning Damsgaard af efter 29 års tro tjeneste i NTU/JTU. I forbindelse med hans afgang blev Henning hædret i form af JTU's Æresnål. Ny kasserer i JTU blev Charlotte Wejs, der i forvejen var i JTU's bestyrelse og har god kendskab til den nuværende situation.

Du kan se hele den ny bestyrelse, samt deres opgaver her

På billedet nedenfor ses De to nye medlemmer i bestyrelsen, Hans Martin Brøndum (Formand) og Pelle Lindahl (turneringsansvarlig). Velkommen til jer begge. Vi glæder os til at drage nytte af jeres kompetencer.