Nyheder

Invitation til holdturnering ude 2019

Udendørssæsonen nærmer sig og byder selvfølgelig som de foregående år på en masse muligheder for at spille holdturnering. Det er både muligt at spille holdturnering som junior, senior og veteran.

Fra sommeren 2019 kommer der ny holdturneringsstruktur for seniorspillerne. Dette betyder at den traditionelle seniorholdturnering med jyllandsserie, serie 1-3 laves om til divisioner og ligaer og vil administreres af DTF. I stedet for den traditionsrige seniorholdturnering udbyder JTU i sommeren 2019 en fleksibel holdturnering. Endvidere udbyder JTU den velkendte holdturnering for både junior og veteraner.

Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer.

Se hvilke muligheder i har som klub og spillere til at spille holdturnering i pjecen om de forskellige holdturneringstilbud, som netop er klar nu. Der er åben for tilmelding. 

Pjecen om holdturneringstilbudene samt tilmeldingsblanketterne kan findes på JTU’s hjemmeside under holdturnering udendørs eller via følgende - LINK

Husk at i som klubber kan oprette holdfællesskaber som kun dækker juniorer eller veteraner. Formålet med dette er for at sikre primært de mindre klubber fra samme lokalområde i at kunne være med i holdturneringerne, da de ellers ikke ville have mulighed for at stille hold. Læs mere her omkring hvilke muligheder der er for at danne et holdfællesskab - HER