2018

Øst/Vest Challenge 2018

Øst/Vest Challenge 2018

Fantastisk tennisweekend i Hillerød, hvor Daniel Mølgaard fra Tennis Øst skal have stor ros for en fantastisk planlægning og godt samarbejde med Tennis Øst, JTU og FTU.
Det blev lige så spændende, som man på forhånd kunne have drømt om, da ØST / VEST TENNIS CHALLENGE 2018 skulle afgøres.

Læs mere på de LINKS, der er lagt ind på sitet i forbindelse med stævnet.

 

JM junior finalestævne ude 2018

JM junior finalestævne ude 2018

Finalestævnet for juniorholdturneringen ude 2018 er veloverstået og de jyske mestre for holdturneringen i de forskellige årrækker er nu fundet.
Trods det rigtige dårlige vejr og lidt længere ventetid mellem kampene lykkes det at få afviklet alle kampe i en god atmosfære i Skanderborg Tenniscenter.
Holdene fik spillet nogle gode samt tætte kampe. Derfor tak til alle tennisspillere samt tilskuere for jeres gode humør og engagement. En yderligere tak skal gå til alle de frivillige, der havde bagt kage, boller og ellers hjalp til på dagen.
Til sidst vil JTU sige tak til alle hold der har deltaget i holdturneringen ude 2018 og håber at vi ses igen til næste år. 
Lidt stemningsbilleder fra selve finaledagen.

JM ude 2018 - Indledende runder for junior og senior

JM ude 2018 - Indledende runder for junior og senior

Billeder fra de indledende runder, som blev spillet i weekenden 8-10. juni 2018 i AGF, Skovbakken og Århus 1900 tennis. Der blev i weekenden spillet en masse tenniskampe med godt humør og engagement.

JM ude 2018 - Spil på finaledagen

JM ude 2018 - Spil på finaledagen

Finalestævnet blev afholdt med de afsluttende kampe lørdag den 16. juni i Skovbakken tennis. Alle deltagerne mødte op med godt humør og friske til nogle gode timer med tennis. Selvom det lidt drilske vejr med lidt regn undervejs forblev humøret højt imellem spillerne. Det var ikke kun spillernes humør der var i top, men også blandt tilskuerne var der en god stemning og engagement.

JM ude 2018 - Præmieoverrækkelse junior og senior

JM ude 2018 - Præmieoverrækkelse junior og senior

Formanden for JTU, Hans Martin stod for præmieoverrækkelsen til Jysk Mesterskab den 16. juni 2018, som både var juniorer og seniorer.

JM ude 2018 - Præmieoverrækkelse Veteraner

JM ude 2018 - Præmieoverrækkelse Veteraner

Veteranentusiasten Niels Emery stod for afholdelsen af Jysk Mesterskab ude 2018 for veteraner, som foregik på ALTS flotte anlæg i Århus. De afsluttende kampe samt præmieoverrækken blev afholdt den 17. juni.