2021

Unionernes Skumtennismesterskab 2021

Unionernes Skumtennismesterskab 2021
Unionernes Skumtennismesterskab 2021 blev i weekenden d. 11.-12. december afviklet i Roskilde. Her dystede fynske, sjællandske og jyske spillere mod hinanden på fulde drøn.
Der blev spillet en masse god tennis med en masse gode dueller. Der blev i løbet af weekenden spillet 270 kampe fordelt på 113 spillere fra U10 til senior 50+. 
TAK til spillerne for nogle fantastiske kampe og for højt humør hele weekenden igennem. STORT TILLYKKE til alle vindere!

JM inde 2021 - Præmieoverrækkelse Junior og Senior

JM inde 2021 - Præmieoverrækkelse Junior og Senior

Billeder af vinderne, finalisterne samt semifinalisterne til JM inde for juniorer og senior. Der blev spillet både single og doubler. En stor tak til alle spillerne som mødte op med godt humør og friske på at få spillet nogle gode kampe. Tak til Århus1900 for at ligge baner til JM.

JM inde 2021 - Junior og Senior

JM inde 2021 - Junior og Senior

JM inde 2021 - Billeder fra kampe til de indledende runder samt finalestævnet for junior- og seniorspillerne som blev spillet i Skovbakken, Kolding og Århus1900 fra d. 3.-5. december. Der blev på dagen spillet en masse kampe og humøret var højt hos alle spillerne.

JM inde 2021 - Veteraner

JM inde 2021 - Veteraner

Billeder af vinderne samt finalisterne til JM inde for veteraner. Der blev spillet både single og doubler. En stor tak til alle spillerne som mødte op med godt humør og friske på at få spillet nogle gode kampe. Tak til Århus1900 for at ligge baner til samt til turneringsledelsen for det store stykke arbejde.

JM i Skumtennis 2021

JM i Skumtennis 2021

JM i Skumtennis 2021 er veloverstået med en masse gode kampe og ikke mindst dueller.

Der blev i løbet af dagen spillet i alt 213 kampe på Silkeborg Gymnasium og alle resultaterne kan findes i Tournament Software. Tak til alle tennisspillere samt forældre for jeres gode humør og arrangement.
Tak til ØBG Silkeborg som var medvært til dette arrangement samt de frivillige som har hjulpet til. Uden jeres hjælp vil det ikke have været muligt. Til sidst tak til JTU’s sponsor HEAD, Coolsport for at sponsorere præmier

Husk at indendørssæsonen bl.a. er lig med skumtennis og skumtennisstævner. Læs mere om hvor og hvornår de næste skumtennisstævner løber af stablen HER

JM Juniorholdturneringsstævner ude 2021

JM Juniorholdturneringsstævner ude 2021

Jyske mestre for hold udendørs 2021 for juniorer 
Der er fundet jyske mestre i alle rækkerne for JTU’s junior holdturneringsstævner udendørs 2021. Stort tillykke til alle vinderne og tak til alle de spillere som har deltaget. 

Alle vinderne kan findes HER

JM ude 2021 - Præmieoverrækkelse Junior

JM ude 2021 - Præmieoverrækkelse Junior

Billeder af vinderne, finalisterne samt semifinalisterne til JM ude for juniorer. Der blev spillet både single og doubler. En stor tak til alle spillerne som mødte op med godt humør og friske på at få spillet nogle gode kampe. Tak til Horsens og Skovbakken for at ligge baner til JM.

JM ude 2021 - Præmieoverrækkelse Senior

JM ude 2021 - Præmieoverrækkelse Senior

Billeder af vinderne, finalisterne samt semifinalisterne til JM ude for senior. Der blev spillet både single og doubler. En stor tak til alle spillerne som mødte op med godt humør og friske på at få spillet nogle gode kampe. Tak til Århus1900 for at ligge baner til JM. 

JM ude 2021 - Præmieoverrækkelse Veteraner

JM ude 2021 - Præmieoverrækkelse Veteraner

Billeder af vinderne samt finalisterne til JM ude for veteraner. Der blev spillet både single og doubler. En stor tak til alle spillerne som mødte op med godt humør og friske på at få spillet nogle gode kampe. Tak til Odder for at ligge baner til samt til turneringsledelsen for det store stykke arbejde.

JM ude 2021 - Juniorer

JM ude 2021 - Juniorer

JM ude 2021 - Billeder fra juniorkampene. Der bliver spillet i Horsens og Skovbakken fra d. 4.-6. juni. Der blev i denne weekend spillet en masse kampe, solen skinnede fra en skyfri himmel og humøret var højt hos alle spillerne.

JM ude 2021 - Senior

JM ude 2021 - Senior

JM ude 2021 - Billeder fra alle kampe for seniorspillerne som blev spillet i Århus1900 fra d. 28.-30. maj. Der blev i denne weekend spillet en masse kampe, solen skinnede over anlægget og humøret var højt hos alle spillerne.

JM ude 2021 - Veteraner

JM ude 2021 - Veteraner

JM ude 2021 - Billeder fra alle kampe for veteranspillerne som blev spillet i Odder fra d. 4.-6. juni. Der blev i denne weekend spillet en masse kampe, solen skinnede fra en skyfri himmel og humøret var højt hos alle spillerne.