Øst / Vest Challenge

En weekend fyldt med tennis, sammenhold, fællesskaber og venskaber

Fyns Tennis Union, Tennis Øst og Jyllands Tennis Union er gået sammen om at arrangere Øst/Vest Challenge. Øst/Vest Challenge er et socialt tennisarrangement som løber af stablen en gang om året og landsdelene skiftes om at være værter.

Arrangementet foregår over en weekend fra fredag aften til søndag eftermiddag, hvor spillerne er sammen 24/7. Holdene er sammensat ud fra DTF rangliste for U12 og U14 og består af 6-8 drenge- og 6-8 pigespillere for hvert hold. Vestholdet, som dermed består af 12-16 spillere fra Jylland og Fyn dyster mod Østholdet, som består af 12-16 spillere fra Sjælland. Antallet af deltagere afhænger af de indendørs banefaciliteter.

Til Øst/Vest Challenge bliver der spillet en masse tenniskampe, herunder single, double og mixdouble, men der er også tid til fysisk træning og træning på kryds og tværs. Udover der spilles tennis er der også lægt vægt på andre sociale aktiviteter, så spillerne oplever at ”deres fjender” bliver til venner når de lærer dem bedre at kende. Her kan bl.a. nævnes bowling, lasergun, en tur i svømmehallen mm.

Øst/Vest Challenge er afholdt følgende steder:

December 2018 i Hillerød Tennisklub – For at læse mere specifikt om de enkelte dage, så klik - HER og for at se billeder for weekenden kan de findes - HER

December 2017 i Marienlyst Centret i Odense