Jyske Mesterskaber i Skumtennis

De Jyske Mesterskaber er én af hjørnestenene i JTU´s aktiviteter.

JTU afvikler Jyske Mesterskaber i skumtennis for alle, uanset alder, niveau og række.

JM i Skumtennis afvikles typisk som afslutning på indendørssæsonen i marts/april måned.


Alle tennisspillere kan udvikle sit spil ved at spille skumtennis – lige fra let øvede til rutinerede.
Skumtennis er godt, da spillerne skal bruge den samme teknik som ved almindelig tennis, så udover at skumtennis kan være med til at forbedre ens teknik er det endvidere sjovt og giver sved på panden.

Du kan læse mere om Jyske Mesterskaber i skumtennis her på siden, når indbydelsen til aktuelle mesterskaber er tilgængelig. JTU vil i god tid varsle terminen for JM i skumtennis- terminen vil være at finde i vores kalender og her på siden i god tid inden arrangementet.

Terminen for JM i skumtennis 2020

  • April (19. april 2020)

Indbydelser og tilmeldingsblanket:

  • Se indbydelse til JM i Skumtennis 2020
  • Tilmelding til deltagelse i JM Skumtennis 2020

NYT NYT NYT – DTF Skumtennismesterskab

Unionerne har indgået et samarbejde om at arrangere et DTF Skumtennismesterskab 2019. Læs mere som DTF Skumtennismesterskab - HER

For at deltage i DTF skumtennismesterskab skal spillerne udtages via unionerne. Det er dermed de enkelte unioner der udtager de bedste og stærkeste spillere for deres unioner. Dette betyder at JTU udtager spillerne fra Jylland, ud fra dem som har deltaget i den Jyske SkumTennisTour 2019. Læs mere om det Jyske SkumTennisTour - HER

Husk som noget nyt i år er JM i Skumtennis en del af den Jyske SkumTennisTour 2019 og dermed pointgivende. JM giver dobbelt så mange point som de resterende stævner i den Jyske SkumTennisTour.

Resultater:

Her følger resultaterne fra JM i skumtennis

  Resultater 2019