Jyske Mesterskaber i Skumtennis

De Jyske Mesterskaber er én af hjørnestenene i JTU´s aktiviteter.

JTU afvikler Jyske Mesterskaber i skumtennis for alle, uanset alder, niveau og række.

JM i Skumtennis afvikles typisk som afslutning på indendørssæsonen i marts/april måned.


Alle tennisspillere kan udvikle sit spil ved at spille skumtennis – lige fra let øvede til rutinerede.
Skumtennis er godt, da spillerne skal bruge den samme teknik som ved almindelig tennis, så udover at skumtennis kan være med til at forbedre ens teknik er det endvidere sjovt og giver sved på panden.

Du kan læse mere om Jyske Mesterskaber i skumtennis her på siden, når indbydelsen til aktuelle mesterskaber er tilgængelig. JTU vil i god tid varsle terminen for JM i skumtennis- terminen vil være at finde i vores kalender og her på siden i god tid inden arrangementet.

Terminen for JM i skumtennis 2021 

  • NY DATO: d. 31. oktober 2021 

 Indbydelser og tilmeldingsblanket:

  • Se indbydelse til JM i Skumtennis 2021 – HER
  • Tilmelding til deltagelse i JM Skumtennis 2021 – HER 

Unionernes Skumtennismester skab 2021 (Tidligere DTF Skumtennismesterskab)

Til dette års Jyske Mesterskab vil vinderne samt 2. pladsen af de enkelte årgange fra U10 til veteran kvalificerer sig direkte til Unionernes Skumtennismesterskab 2021, tidligere DTF Skumtennismesterskab, som afholdes i Roskilde. I de rækker hvor der både tilbydes en A- og en B række er det A-rækken som er direkte kvalificerende.

Denne beslutning er taget da det ikke har været muligt at optjene point i den Jyske Skumtennis Tour 2020/2021, da alle stævnerne blev aflyst af COVID-19.

Du kan læse mere om Unionernes Skumtennismesterskab 2021 HER

 

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER

 

Resultater:

Her følger resultaterne fra JM i skumtennis

  Resultater 2020

  Resultater 2019

  • 3_sportmaster.png
  • Coolsport_logo_master-002.jpg
  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg