Jyske Mesterskaber i Skumtennis

De Jyske Mesterskaber er én af hjørnestenene i JTU´s aktiviteter.

JTU afvikler Jyske Mesterskaber i skumtennis for alle, uanset alder, niveau og række.

JM i Skumtennis afvikles typisk som afslutning på indendørssæsonen i marts/april måned.


Alle tennisspillere kan udvikle sit spil ved at spille skumtennis – lige fra let øvede til rutinerede.
Skumtennis er godt, da spillerne skal bruge den samme teknik som ved almindelig tennis, så udover at skumtennis kan være med til at forbedre ens teknik er det endvidere sjovt og giver sved på panden.

Du kan læse mere om Jyske Mesterskaber i skumtennis her på siden, når indbydelsen til aktuelle mesterskaber er tilgængelig. JTU vil i god tid varsle terminen for JM i skumtennis- terminen vil være at finde i vores kalender og her på siden i god tid inden arrangementet.

Terminen for JM i skumtennis 2021 

  • NY DATO: d. 31. oktober 2021 

 Indbydelser og tilmeldingsblanket:

  • Se indbydelse til JM i Skumtennis 2021 – Kommer snart!
  • Tilmelding til deltagelse i JM Skumtennis 2021 – Kommer snart!

DTF Skumtennismesterskab

Unionerne har igen i år indgået et samarbejde om at arrangere DTF Skumtennismesterskab 2021. Det vil være muligt at læse mere om DTF Skumtennismesterskab 2021 snarest - HER

For at deltage i DTF skumtennismesterskab skal spillerne udtages via unionerne. Det er dermed de enkelte unioner der udtager de bedste og stærkeste spillere for deres unioner. Dette betyder at JTU udtager spillerne fra Jylland, ud fra dem som har deltaget i den Jyske SkumTennisTour 2020/2021. Læs mere om det Jyske SkumTennisTour - HER

Husk at JM i Skumtennis en del af den Jyske Skumtennis Tour 2020/2021 og dermed pointgivende. JM giver dobbelt så mange point som de resterende stævner i den Jyske Skumtennis Tour, dvs. 1.plads 30 point, 2. plads 15 point og 3 plads 10 point.

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER

 

Resultater:

Her følger resultaterne fra JM i skumtennis

  Resultater 2020

  Resultater 2019

  • 3_sportmaster.png
  • Coolsport_logo_master-002.jpg
  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg