Jyske Mesterskaber i Skumtennis

De Jyske Mesterskaber er én af hjørnestenene i JTU´s aktiviteter.

JTU afvikler Jyske Mesterskaber i skumtennis for alle, uanset alder, niveau og række.

JM i Skumtennis afvikles typisk som afslutning på indendørssæsonen i marts/april måned.


Alle tennisspillere kan udvikle sit spil ved at spille skumtennis – lige fra let øvede til rutinerede.
Skumtennis er godt, da spillerne skal bruge den samme teknik som ved almindelig tennis, så udover at skumtennis kan være med til at forbedre ens teknik er det endvidere sjovt og giver sved på panden.

Du kan læse mere om Jyske Mesterskaber i skumtennis her på siden, når indbydelsen til aktuelle mesterskaber er tilgængelig. JTU vil i god tid varsle terminen for JM i skumtennis- terminen vil være at finde i vores kalender og her på siden i god tid inden arrangementet.

Terminen for JM i skumtennis 2022

  • 24. april i Hinnerup 

 Indbydelser og tilmeldingsblanket:

  • Se indbydelse til JM i Skumtennis 2022 – HER
  • Tilmelding til deltagelse i JM Skumtennis 2022 - HER

Unionernes Skumtennismesterskab 2022 

For at deltage i unionernes skumtennismesterskab skal spillerne udtages via unionerne. Det er dermed de enkelte unioner der udtager de bedste og stærkeste spillere for deres unioner. 

Dette betyder at JTU udtager spillerne fra Jylland, ud fra dem som har deltaget i den Jyske SkumTennisTour 2021/22 samt JM i skumtennis. Læs mere om Unionernes Skumtennismesterskab og hvordan du har mulighed for at kvalificere dig HER  

Husk at JM i Skumtennis en del af den Jyske SkumTennisTour 2021/22 og dermed pointgivende. JM giver dobbelt så mange point som de resterende stævner i den Jyske SkumTennisTour. 

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER

 

Resultater:

Her følger resultaterne fra JM i skumtennis

  Resultater 2021

  Resultater 2020

  Resultater 2019

  • 3_sportmaster.png
  • Coolsport_logo_master-002.jpg
  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg