Jysk SkumTennisTour 2019

Samarbejde mellem Jyllands Tennis Union og DGI Tennis

Skumtennis spilles på badmintonbaner, hvor nettet er sat ned. Pointsystemet er det samme som i almindelig tennis, dog med forbehold for de mindre årgange. Der spilles med skumbolde, som er nemmere at styre end almindelige tennisbolde. Det gør at spillet kan holdes i gang i længere tid og man dermed får længere og mere spændende dueller.

Først og fremmest kan alle tennisspillere udvikle sit spil ved at spille skumtennis – lige fra let øvede til rutinerede.

Skumtennis er godt, da spillerne skal bruge den samme teknik som ved almindelig tennis. I skumtennis er der derfor gode muligheder for at arbejde med benarbejde, forskellige slagteknikker samt forbedre dem ved det sikrere spil, da mængden er uprovokerede fejl er betydeligt lavere end i almindelig tennis pga. bolden. Spillerne lærer dermed at bygge pointene op, afgøre de rigtige bolde samt få en masse kamperfaring.

Det er en fremragende måde at stifte bekendtskab med turneringstennis under trygge rammer og sammen med familien eller klubkammeraterne - uden at skulle bruge hele weekenden på en turnering.

Skumtennis er sjovt, forbedrer teknikken og giver sved på panden. Kampene er meget intensive og der spilles på tid, 12 min. pr. kamp. Man spiller typisk 3-6 kampe pr. turnering i puljer og evt. med afsluttende finale-/placerings-kampe.

Her på siden kan i se Reglement, den samlede tourplan samt følge med i ranglisten over alle stævnerne. 

Reglement og arrangørmanual for den Jyske SkumTennisTour ses ved at klikke - HER

Oversigt over hvilke lokationer der afholder Jysk SkumTennisTour 2019 kan ses i den samlede Tourplan - HER

Indbydelserne til de enkelte stævner kan findes i JTU’s aktivitetskalender - HER

Rangliste for drenge og herrer - HER

Rangliste for pige og damer - HER

NYT NYT NYT – Unionerne FTU, Tennisøst og JTU er gået sammen for at arrangere et DTF Skumtennismesterskab. Læs mere om dette - HER