Tennis JuniorTour

Et Samarbejde mellem Jyllands Tennis Union og DGI Tennis

Tennis Juniortour er for dig, der vil prøve dig selv af i et sjovt og udfordrende tennisstævne!  Kom og vær med, når de enkelte tennisklubber i samarbejde med JTU og DGI afholder stævne for alle børn og unge mellem 7-17 år.

Juniortour er tennisstævner for dig, der er ny eller lettere øvet med tennisketcheren og gerne vil prøve dig af i kampe mod andre, der er på samme niveau. Det primære fokus til Juniortour er at skabe jævnbyrdige kampe for alle deltagere, så oplevelsen bliver super god!


Der spilles singlekampe i niveauinddelte puljer med enten rød bold, orange bold eller grøn bold. Afhængig af tilmeldingerne, forbeholder vi os retten til at justere opdelingen.

Stævnet starter med 1 times opvarmning, leg og småspil, hvorefter vi fortsætter med en masser af kampe i stævneformat. 

Her på siden kan i se alle stævnerne, som er en del af Tennis Juniortour 2020 samt reglement for stævnerne.

Oversigt over Tennis Juniortouren 2020 kan findes her.

En samlet oversigt over alle Tennis Juniortour stævnerne, som med fordel kan hænges op i klubben kan findes HER

Reglement for Tennis Juniortour 2020 ses ved at klikke - HER

PRIS 
Deltagelse i Juniortour stævnerne sæson 2020 skulle som udgangspunkt være omfattet af en ny stævnegebyr-ordning for tennisklubber/-foreninger. Da de særlige omstændigheder i denne sæson grundet COVID-19 giver en reduceret stævnesæson ift. den oprindelige plan, har JTU og DGI Tennis valgt at give et tilskud til stævnerne, hvilket betyder, at det er helt gratis for dig som deltager at spille med til stævnerne i Tennis Juniortour i Jylland i denne sæson.

Brug og opbevaring af billeder til JTU-arrangementer:

Jyllands Tennis Union indsamler, opbevarer og anvender billeder, der er taget i forbindelse med JTU-aktiviteter under skyldigt hensyn til de ophavsretslige regler. Det er hermed JTU, der har billedrettighederne til alle JTU’s arrangementer og VI uden videre kan publicere stemningsbilleder og billeder af præmieceremonier. Disse billeder anvendes på klubbens hjemmeside samt facebook side. Man kan som enkelt person, dog anmode JTU om ikke at publicere bestemte stemningsbilleder. Til alle JTU’s arrangementer skal der ligeledes indhentes tilladelse fra JTU omkring der laves pressefotos under stævnerne. JTU har ikke indvendinger i at deltagerne publicerer billeder fra stævnerne med forudgående accept fra berørte enkeltpersoner hvor der er tale om klart personhenførbare billeder, og at generelle stemningsfotos er tilladte.    

JTU følger DIF’s anvisninger vedr. offentliggørelse af billeder. Læs mere om disse anvisninger HER

 

  • 3_sportmaster.png
  • Coolsport_logo_master-002.jpg
  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg