Tennis JuniorTour

Et Samarbejde mellem Jyllands Tennis Union og DGI Tennis

Tennis Juniortour er for dig, der vil prøve dig selv af i et sjovt og udfordrende tennisstævne!  Kom og vær med, når de enkelte tennisklubber i samarbejde med JTU og DGI afholder stævne for alle børn og unge mellem 7-17 år.

Juniortour er tennisstævner for dig, der er ny eller lettere øvet med tennisketcheren og gerne vil prøve dig af i kampe mod andre, der er på samme niveau. Det primære fokus til Juniortour er at skabe jævnbyrdige kampe for alle deltagere, så oplevelsen bliver super god!


Der spilles singlekampe i niveauinddelte puljer med enten rød bold, orange bold eller grøn bold. Afhængig af tilmeldingerne, forbeholder vi os retten til at justere opdelingen.

Stævnet starter med 1 times opvarmning, leg og småspil, hvorefter vi fortsætter med en masser af kampe i stævneformat. 

Her på siden kan i se alle stævnerne, som er en del af Tennis Juniortour 2020 samt reglement for stævnerne.

Oversigt over Tennis Juniortouren 2020 kan findes her.

En samlet oversigt over alle Tennis Juniortour stævnerne, som med fordel kan hænges op i klubben kan findes HER

Reglement for Tennis Juniortour 2020 ses ved at klikke - HER

PRIS 
Deltagelse i Juniortour stævnerne sæson 2020 skulle som udgangspunkt være omfattet af en ny stævnegebyr-ordning for tennisklubber/-foreninger. Da de særlige omstændigheder i denne sæson grundet COVID-19 giver en reduceret stævnesæson ift. den oprindelige plan, har JTU og DGI Tennis valgt at give et tilskud til stævnerne, hvilket betyder, at det er helt gratis for dig som deltager at spille med til stævnerne i Tennis Juniortour i Jylland i denne sæson.

 

  • 3_sportmaster.png
  • Coolsport_logo_master-002.jpg
  • HEAD_wordmark_pos-002.jpg