Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Kom så alle Jyske tennisspillere - Tennis er fedt, DOUBLE er dobbelt så fedt! Så på med tennisskoene og skynd dig ind og meld dig til Jysk Mesterskab indendørs 2021 i både single OG double. 
Lad os gøre dette JM til en brag af en turnering. Man behøver ikke licens for at være med og der rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer.
Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær, så KOM OG VÆR MED. 💪
Tilmeldingsfristen er den 8. november 2021 for junior, senior og veteraner.
Find indbydelserne samt spilledatoer for de pågældende rækker HER
Tilmelding foregår via Tournament software
Tilmelding til junior og senior findes HER
Tilmelding til veteran findes HER
 

Så er spilleprogrammet for Jyske Mesterskaber i skumtennis 2021 for junior og senior nu klart og kan ses i turneringsprogrammet Tournament Software - HER
Alle kampene i skumtennis afvikles som indledende puljekampe med afsluttende kampe som cup-kampe i form af semifinaler og finaler.
På gensyn til en god dag i Silkeborg :)

KOM SÅ JUNIORER, NU ER DER IKKE LÆNGE TIL, KUN 12 TIMER & 46 MINUTTER TILBAGE 
Det er tid til at tage din makker under armen, og tilmeld jer til holdturneringsstævne indendørs 2021/2022, hvor man stiller op som et hold.
Som en junior siger ganske tydelig ”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren”
Ved et holdturneringsstævne er der endvidere fokus på socialt samvær og ikke kun med holdet, men også tennisspillere fra de andre hold, da fire hold er samlet hele dagen. 
Alle kan være med - Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer.
Så bak op om stævnet og skynd at tilmelde jer. 
Tilmelding gøres via følgende link - HER
Tilmeldingsfrist er nemlig i dag d. 13. oktober 2021 kl. 23.59
 

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse