Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Tiden til Jyske Mesterskaber i skumtennis 2020 for junior, senior og veteraner nærmer sig med hastige skridt.

Indbydelsen er netop ude nu, så kom frisk og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. Skumtennis er sjovt, forbedrer teknikken og giver sved på panden, så på med tennisskoene og kom afsted, så vi i fællesskab kan få en god dag med en masse god tennis. ALLE KAN VÆRE MED, uanset alder og niveau.

JM løber af stablen den 19. april 2020 i Rønbæk Idrætscenter i Hinnerup.

Tilmeldingsfristen er den 3. april 2020 kl 23.59

Indbydelsen kan findes HER

Tilmelding til JM udendørs foregår via det nye turneringsprogram Tournament Software. Tilmelding KRÆVER en profil i Tournament Software. Det er ganske gratis og tager kun ganske få minutter at oprette. Manual til oprettelse af brugerprofil findes - HER

Husk at JM i Skumtennis en del af den Jyske Skumtennis Tour 2019/2020 og dermed pointgivende. JM giver dobbelt så mange point som de resterende stævner i den Jyske Skumtennis Tour. Du kan ved at deltage dermed højne dine muligheder for at udtages til DTF Skumtennismesterskab i 2020.

Generalforsamlingen i JTU 2020 afholdes den 2. marts i Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg.

Der er spisning fra kl. 18.00. Generalforsamlingen begynder kl. 19.00. Der er indskrivning til Generalforsamlingen fra kl. 18.50. Tilmelding til spisning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indkaldelse med dagsorden samt årsrapport/regnskab 2019 findes her.

Beretningen for 2019 vil sendes ud til formænd samt være tilgængeligt på JTU's hjemmeside en uge før generalforsamlingen. 

Forslag, som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal være indsendt skriftligt til bestyrelsen senest to uger før generalforsamlingens afholdelse. Er der indkommet forslag, fremsendes disse til medlemmerne senest en uge før generalforsamlingen.

I JTU bestyrelse håber vi at se mange til generalforsamlingen. 

Den endelige dagsorden i tilfælde af ændringer vil være tilgængelig en uge før generalforsamlingen på JTU's hjemmeside.

Vel mødt.  

Bedste hilsner på vegne af

Jyllands Tennis Unions bestyrelse

 

Et vellykket JM inde 2020 for junior og senior er overstået. 👍

Der skal derfor lyde et stort tillykke til vinderne samt et kæmpe tak til alle de spillere, som har deltaget i JM inde 2020.🎾 Der skal endvidere lyde en stor tak til værtsklubberne for afholdes af JM samt til de tilskuere som var tilstede under mesterskaberne og var med til at skabe en god stemning og atmosfære. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre.👏👊

Der er taget en del billeder i løbet af weekenderne, som vil blive lagt på Facebook og her på hjemmesiden inden længe 📸 Hvis der er nogle som ikke ønsker at billeder af dem bliver lagt på Facebook og hjemmeside, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse