Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.


Du kan som spiller se spilleprogram samt kommende resultater for JM inde for veteraner ved at klikke - HER.
JM inde 2019 for veteraner spilles i weekenden den 4.-6. januar 2019 i Århus1900, hvor der i alt skal afvikles 103 kampe.  


Emil Bødker er ny direktør for Dansk Tennis Forbund og han indtræder dags dato som leder af sekretariatet i Brøndby. Ifølge formanden for DTF, Henrik Thorsøe Pedersen var Emil den bedste kandidat i et stærkt felt. Du kan læse mere om Emil’s tennis- og uddannelseserfaring på følgende LINK 

JTU-bestyrelsen samt sekretariatet ønsker først og fremmest Emil Bødker tillykke med den nye stilling og håber han falder godt til.  Vi glæder os til at se hvilke initiativer samt ideer der kommer til at fremme tennissporten i hele Danmark.

Vi i JTU ser frem til et godt samarbejde og at vi i fællesskab kan højne interessen for sportsgrenen tennis.

Nyhedsbrevet for november 2018 indeholder:

Omtale omkring JM inde 2019, JTU/DGI fællestræning for børn og unge, mange nye og spændende ting omkring Skumtennis, Formanden informerer, JTU Holdturneringen ude 2018 mm.

Læs nyhedsbrevet - HER 

Tilmeld dig til modtagelse af nyhedsbrevet - HER

 

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse