Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

 

Jysk Mesterskab ude 2019 er veloverstået med en masse gode kampe og ikke mindst dueller. Mange tilskuere havde fundet vej til de afsluttende kampe. Der blev i løbet af de to weekender med JM spillet i alt 278 kampe. Alle resultater kan findes i Tournament software. Vi fra JTU vil gerne takke alle tennisspillere samt forældre for jeres gode humør og engagement.

Alle billeder der er taget i løbet af de to weekender med JM ude 2019 kan nu ses på JTU’s hjemmeside under Galleri, 2019 eller klik - HER 
Der er billeder fra indledende runder, spil på finaledagen samt præmieoverrækkelserne for både junior, senior og veteraner.

Til sidst tak til JTU’s sponsor HEAD for levering af præmier samt værtsklubberne Århus1900 og ALTS.

Vi i JTU håber, at alle billederne vækker nogle gode minder og at vi ses til næste JM, så vi kan få nogle nye minder.

/Camilla


JTU er igen i år gået sammen med DGI om at arrangere den jyske junniortour, som er for spillere i alderen 6-17 år. Konceptet for den Jyske Juniortour er at spillerne får kenskab til at spille turneringer og lærer at slippe nervøsiteten før stævner. Det er en måde at spille tennis på, så overgangen fra almindelig træning til kamp bliver nemmere. Du kan spille med den boldtype og på den banestørrelse, der passer til dig, så du langsomt vænner dig til at stå i en stævnesituation.

Konceptet henvender sig dermed til tennisspillere som er nye indenfor turneringsverden og som ønsker at prøve kræfter med at spille kampe mod andre spillere for andre klubber.  

Der bliver i sommersæsonen afholdt 9 arrangementer forskellige steder i Jylland. Deltagelse kræver kun medlemsskab i en af organisationerne. 

Se den samlede stævneoversigt for at få et samlet overblik over spillesteder og datoer. Se den samlede Junioroversigt – HER

Indbydelser med oplysninger omkring de enkelte stævner kan findes i JTU’s aktivitetskalender ved at klikke – HER

Så er det snart tid til Jyske Mesterskaber udendørs 2019 for junior, senior og veteraner. Indbydelserne er netop ude nu, så skynd at tilmelde jer, så vi i fællesskab kan få nogle gode dage med en masse god tennis. Ud over afholdelsen af en masse tenniskampe bliver der til Mesterskaberne lagt vægt på hygge og socialt samvær.

  • U16, U18 og senior spiller indledende runder den 7.-9. juni og slutter af med finalestævne den 10. juni i Århus1900
  • U10, U12 og U14 spiller indledende runder den 14.-15. juni og slutter af med finalestævne den 16. juni i Århus1900
  • Veteraner spiller indledende runder den 14.-16. juni 2019 i ALTS og slutter af med finaler den 16. juni.

Tilmeldingsfristen for junior og senior er den 20. maj 2019 og den 27. maj 2019 for veteraner.

Indbydelserne kan ses – HER

Tilmelding til JM udendørs foregår via det nye turneringsprogram Tournament Software. Tilmelding KRÆVER en profil i Tournament Software. Det er ganske gratis og tager kun ganske få minutter at oprette. Manual til oprettelse af brugerprofil findes - HER

Tilmelding til junior- og seniorrækkerne kan findes – HER

Tilmelding til veteranrækkerne kan findes – HER

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse