Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

 - Både for børn og voksne 

Så er der ikke længe til det første stævne af Jysk Skumtennistour 2019/2020 løber af stablen og stævnet er total booket, men tilmeldingerne til de næstkommende stævner er stadig åbne. Så kom frisk og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. Skumtennis er for alle, det er sjovt, du forbedrer teknikken og giver sved på panden, så på med tennisskoene og kom afsted. 

Indbydelserne til de enkelte stævner samt en samlet oversigt over alle stævner der afholdes i 2019/2020 kan findes HER. De enkelte stævner kan endvidere findes i JTU’s aktivitetskalender. 

Lørdag den 5. oktober og søndag den 6. oktober var i alt 30 klubledere og trænere fra 24 klubber samlet til kombineret klubleder- og trænerseminar i Aalborg Tennisklub og ØBG Tennis Silkeborg.

Arrangementet var stablet på benene i et formidabelt samarbejde mellem

Seminaret vekslede mellem indlæg, gruppe- og plenumdebat.

Der var input om modtagelse af nye medlemmer, udvikling af en klub fra næsten at være lukningstruet til at blomstre som en nyvandet mark med sommerblomster samt klubudvikling.

Trænerne var i hallen og afprøve arbejdet med DGI Trænerguiden og øvelser til nye medlemmer.

Se udvalgte billeder her

Udendørs holdturnering 2019 er ved at nå sin afslutning. I juniorrækkerne har nogle hold spillet sin sidste kamp i år, mens andre skal spille deres sidste kamp i den kommende weekend.

I veteranholdturnering spillede eliterækkerne deres sidste kamp i går den 21. august og de første jyske mestre i elite 40+, elite 50+ og elite 60+ blev fundet. Alle tre eliterækker blev vundet af Risskov, hvor holdene kan ses på linket - HER. Et stort tillykke til Risskov for mesterskaberne.

Regionsrækkerne i veteranholdturneringen spiller i de kommende to onsdage slutspilskampe.

Held og lykke til alle holdene der skal i kamp i weekenden og de kommende to onsdage.

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse