Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Et vellykket JM inde 2020 for junior og senior er overstået. 👍

Der skal derfor lyde et stort tillykke til vinderne samt et kæmpe tak til alle de spillere, som har deltaget i JM inde 2020.🎾 Der skal endvidere lyde en stor tak til værtsklubberne for afholdes af JM samt til de tilskuere som var tilstede under mesterskaberne og var med til at skabe en god stemning og atmosfære. Uden jer ville dette ikke kunne lade sig gøre.👏👊

Der er taget en del billeder i løbet af weekenderne, som vil blive lagt på Facebook og her på hjemmesiden inden længe 📸 Hvis der er nogle som ikke ønsker at billeder af dem bliver lagt på Facebook og hjemmeside, så send en mail til Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den..

Vi har hermed fornøjelsen af at indbyde alle JTU-medlemsklubber til regionsmøder.

Anledningen er, at vi gerne vil bredere ud ift. at høre jeres mening omkring, hvordan vi styrker og evt. omorganiserer JTU’s netværk. En spændende diskussion, som vi indledte på vores ekstraordinære generalforsamling i september med rigtig mange positive inputs.👍

Aarhus 1900 Tennis: tirsdag den 28.01.20 kl. 19-21
Aalborg TK: onsdag den 29.01.20 kl. 19-21
Skive TK: tirsdag den 28.01.20 kl. 18-20
Haderslev TK: tirsdag den 21.01.20 kl. 19-21

Vi håber derfor, at I har lyst til at deltage og give jeres besyv med i forhold til udviklingen af jysk tennis.

Invitationen kan findes HER

Kære alle.

Året 2019 har været et år fyldt med mange spændende udfordringer, men samtidig også et rigtig spændende år. Langt de fleste har vi klaret rigtig godt, hvilket vi kan takke alle de jyske klubber, spillere, forældre og ikke mindst JTUs samarbejdspartnere for. JTU håber, at det nye år bliver endnu bedre, og at vi i fællesskab med vores sponsorere og jyske spillere og ikke mindst klubber kan højne kvaliteten af jysk tennis og få udbudt nogle spændende aktiviteter.

Med en stor tak for året, der nu går på hæld, ønsker JTU vores sponsorere, samarbejdspartnere, klubber samt alle de jyske spillere og deres familier en rigtig Glædelig Jul samt et lykkebringende Nytår. I JTU glæder vi os til igen at tage udfordringerne op i 2020 i samarbejde med alle Jer.   

På vegne af JTUs bestyrelse og sekretariat.

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse