Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Hermed indkaldes til JTU Generalforsamling 2021 den 23. august 2021. 

Generalforsamlingen i JTU 2021 afholdes i Arena Randers Fyensgade 1, 8900 Randers C. Der er spisning fra kl. 18. Generalforsamlingen begynder kl. 19. Der er indskrivning til Generalforsamlingen fra kl. 18.50.

Tilmelding til generalforsamlingen på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den. - Husk at noter om I deltager i bespisning eller kun generalforsamlingen.

Indkaldelse med dagsorden kan findes HER

Beretningen for 2020 og årsrapporten kan findes HER 

Forslag, som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal være indsendt skriftligt til bestyrelsen senest to uger før generalforsamlingens afholdelse. Er der indkommet forslag, fremsendes disse til medlemmerne senest en uge før generalforsamlingen.

I JTU bestyrelse håber vi at se mange til generalforsamlingen. 

Den endelige dagsorden i tilfælde af ændringer sendes ud senest en uge før generalforsamlingen.

Vel mødt og god sommer. 

Bedste hilsner på vegne af

Jyllands Tennis Unions bestyrelse

JTU-formand, David Servé, var forbi Stavtrup IF Tennis torsdag den 24.06. til et lille intimt indbudt arrangement med klubbens formand John Voss Hansen og kasserer Ole Boelsgaard for at overrække dem beviset på, at de vandt titlen som Årets Tennisklub 2020.

Vi har brug for jeres hjælp tennisdanmark: Der er nu på søndag og kommende weekender pre-kval for alle danskere til ITF 15.000 USD turneringen i Vejle. Pre-kval'en, som også hedder State Cup, spilles i Vejle, Vester Skerninge, Sønderborg og Hjørring. Vi håber, at I har lyst til at bakke op om ITF i Danmark og tilmelder jer pre-kval'en. Det betyder SÅ for at kunne holde ITF igen de kommende år! Håber I vil opfordre flest mulige til at deltage. Link til tilmelding findes HER

Eller der kan tilmeldes til Johannes Park Skak 22762459

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse