Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Generalforsamlingen i JTU 2019 afholdes i Kulturhuset Skanderborg, Parkvej 10, 8660 Skanderborg. Der er spisning fra kl. 18.00. Generalforsamlingen begynder kl. 19.00. Der er indskrivning til Generalforsamlingen fra kl. 18.50. Tilmelding til spisning på Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Indkaldelse med dagsorden findes - HER. Beretningen som indeholder årsrapporten med regnskab for 2018 samt budget i 2019 findes - HER.

Forslag, som ønskes behandlet på den ordinære generalforsamling skal være indsendt skriftligt til bestyrelsen senest to uger før generalforsamlingens afholdelse. Er der indkommet forslag, fremsendes disse til medlemmerne senest en uge før generalforsamlingen.

I JTU bestyrelse håber vi at se mange til generalforsamlingen. 

Den endelige dagsorden sendes ud senest en uge før generalforsamlingen.

Vel mødt.  

Bedste hilsner på vegne af

Jyllands Tennis Unions bestyrelse


Så er der ikke længe til at de første stævner af Jysk SkumTennistour 2019 løber af stablen, og tilmeldingerne er stadig åbne. Så kom frisk og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. Skumtennis er sjovt, forbedrer teknikken og giver sved på panden, så på med tennisskoene og kom afsted 

Indbydelserne til de enkelte stævner findes i JTU’s aktivitetskalender. En samlet tourplan over alle skumtennisstævnerne i Jylland kan ses - HER 

Unionerne FTU, Tennisøst og JTU er gået sammen for at arrangere et DTF Skumtennismesterskab 2019. Det er ud for deltagelse i den Jyske SkumTennisTour at de enkelte unioner udtager de bedste og stærkeste spillere til at deltage i DTF Skumtennismesterskab i december 2019. Læs mere om DTF Skumtennismesterskab - HER

Finalestævnet til Jyske Mesterskaber inde 2019 nærmer sig med hastige skridt og løber af stablen på lørdag den 19. januar i Århus1900 Tennis.
Finaledagen skydes i gang med første kampstart kl. 09.30 og byder på i alt 22 kampe med en blanding af single- og doublekampe. Det specifikke kampprogram kan ses i dette OPSLAG.

Så er du selv tennisspiller eller interesserer dig for tennis, så kom til Århus1900 på lørdag, hvor du har mulighed for at se en masse god tennis og opleve den fantastiske stemning, der er ved et Mesterskab.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse