Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Det er stadig muligt at melde sig til JM i skumtennis 2010 for junior, senior og veteraner, da tilmeldingsfristen er på fredag d.16. oktober 2020.
JM løber af stablen den 1. november 2020 i Hinnerup, ved Århus.
Lad os sammen gøre dette Jysk Mesterskab i skum 2020 til et brag af en turnering og vise at vi i Jylland også kan spille skumtennis.
ALLE kan deltage - fra nybegynder til landsholdsspiller - så tag forældre, venner eller søskende under armen og tilmeld jer.
Så kom og vær med til at få en sjov, hyggelig og aktiv tennisdag med andre børn og voksne spillere. Indbydelsen findes på JTU’s hjemmeside eller HER
Tilmelding foregår HER
Husk at vinderne, i de enkelte årrækker til JM i Skumtennis er direkte kvalificeret til DTF skumtennismesterskab 2020, som i år afholdes i Hinnerup. JM giver endvidere dobbelt så mange point til skumtennisranglisten og du kan også her højne dine muligheder for at udtages til DTF Skumtennismesterskab. Læs meget mere om DTF Skumtennismesterskabet HER

Det er tid til at tage din makker under armen, og tilmeld jer til holdturneringsstævne indendørs 2020/2021, hvor man stiller op som et hold. 
 
Som en junior siger ganske tydelig ”Det er fedt og helt specielt at spille sammen som et hold, da det styrker sammenholdet. Der kæmpes for holdet og ikke kun sig selv. Holdfølelse og fællesskabet er i fokus i en ellers meget individuel sportsgren”
Ved et holdturneringsstævne er der endvidere fokus på socialt samvær og ikke kun med holdet, men også tennisspillere fra de andre hold, da fire hold er samlet hele dagen.
 
Alle kan være med - Man behøver ikke licens for at være med og der er rækker for spillere i alle aldersgrupper og på alle niveauer. 
Så bak op om stævnet og skynd at tilmelde jer. 
Indbydelse samt tilmeldingsblanket findes på JTU’s hjemmeside via linket HER
Tilmeldingsfrist er d. 16. oktober 2020 kl. 23.59, men hvorfor vente
 

Der er fundet jyske mestre i alle rækkerne for JTU’s holdturnering udendørs 2020 for junior, senior og veteraner. Stort tillykke til alle vinderne og tak til alle de spillere som har deltaget. 

Alle vinderne kan findes HER

Billeder der er taget i løbet af udendørssæsonen kan findes HER

Husk at tilmeldingen til holdturneringsstævner indendørs for juniorer er åben. Tilmeldingsfristen er d. 16. oktober. Information og tilmelding kan findes HER

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse