Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Kære veteranspillere i Jylland,

 

Vigtig info: Terminen for JM inde er flyttet tilbage til januar, nærmere bestemt 6-8/1 i Århus 1900. Så sæt et kryds i kalenderen, nærmere info følger.

Veteran holdturnering Vestdanmark 1. division.

Turneringen bestående af Fyn og Jylland har nu fundet sted i to sæsoner og årets turnering, har desværre været udsat for en del kampe, som ikke blev spillet og som bevirkede, iflg. reglerne, at man ikke kunne deltage i turneringen efter udeblivelse fra en kamp. I de indkomne kommentarer er det klubbernes opfattelse, at søndagskampe bør undgås, da mange af spillerne, specielt 40/50 gruppen, også spiller seniorkampe.

Derfor bør der oprettes en syd og en nord pulje, bestående hver af 4/6 hold, i rækkerne 40-50 og 60, så afstandene ikke bliver så lange, så kampene kan afvikles onsdag aften, 70 rækken spiller torsdag. Vi håber så flere klubber kunne have interesse i at prøve kræfter med 1. division, specielt på Fyn og i Sydjylland savner vi hold og der må være klubber, der ønsker at møde nye og gode  modstandere. Det er muligt for klubberne at stille med spillere fra andre klubber, forudsat de er medlem af den deltagende klub.

 

Kunne det have jeres interesse, er I velkommen til at skrive til undertegnede.

 

Niels Emery, DTV turneringsansvarlig

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

 

Kære jyske tennisklubber,

 

I forbindelse med udvælgelsen af Årets Tennisklub i JTU 2021 vil vi fra bestyrelsens side hermed gerne bede om jeres deltagelse.

 

For at vi kan danne os et bredt vurderingsgrundlag, vil vi bede jer indstille jeres klub, hvis I mener I opfylder et eller flere kriterier til at kunne vinde prisen (jvf. bilag). Eller det kan være, at man har et indgående kendskab til en anden jysk klub, som man synes fortjener en nominering.

 

Alt vi beder om, er en skriftlig motivering fra jer på højst 1 A4 side, som tager afsæt i førnævnte kriterier.

Hvis I er i tvivl, om I nu også er kvalificerede, så skriv alligevel - det er meget værd at få et indblik i jer medlemsklubbers idéer. Disse vil måske kunne inspirere andre klubber, så vi sammen kan løfte vore jyske tennisfællesskaber yderligere - og dermed sporten generelt.

 

Vær desuden opmærksom på de øvrige JTU-priser, kan ses HER, som man også er velkommen til at indstille kandidater til.

 

Frist for motiveret indstilling til Årets Tennisklub (og øvrige priser) er fredag den 25. februar til JTU's formand, David Servé, på nedenstående mailadresse.

 

Med venlig hilsen 

- på JTU-bestyrelsens vegne

David Servé

Mail: Denne e-mail adresse bliver beskyttet mod spambots. Du skal have JavaScript aktiveret for at vise den.

Kommende aktiviteter

Der er ingen kommende begivenheder

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse