Hovedsponsor for JTU

Seneste Nyheder

 

 

 

Jyllands Tennis Union har en bred vifte af tilbud til både spillere og klubber, som du kan læse mere om her på siden.

Du kan finde alle vores aktiviteter i vores kalender.

Som medlem af Jyllands Tennis Union er man automatisk med i Dansk Tennis Forbund og har dermed adgang til en lang række tilbud af forskellig art.

Endeligt er man også med i Danmarks Idræts-Forbund, hvilket er ensbetydende med en række tilbud, eksempelvis jurisk bistand og kollektiv forsikring.

Så er der ikke længe til at JM løber af stablen, de første kampe sættes i gang kl 16.00 i dag. Der spilles JM hele weekenden for senior med finalekampe på søndag. Der spilles i dag på begge Århus1900 anlæg. Lørdag og søndag spilles der på anlægget Grønnevej.

Så er du selv tennisspiller eller interessere dig for tennis, så har du nu al mulighed for at komme ud og se en masse god tennis.

Kom ud og vær med til at skabe en god stemning, men husk selvfølgelig at overhold Covid-19 retningslinjerne.
Til alle deltagere i JM så husk at tjekke spilleprogrammet i Tournament Software inden i kører i tilfælde af afbud eller lignende. Spilleprogrammet kan findes HER.

Husk at komme i god tid før kampstart

JTU ønsker alle held og lykke til JM og håber i får nogle gode kampe og at vejret holder.

Så er spilleprogrammet for Jyske Mesterskaber ude 2020 for junior og senior nu klar. Spilleprogrammet kan findes online i turneringsprogrammet Tournament Software.
Spilleprogrammet for junior og senior kan findes på følgende link - Klik her!

Spilleprogrammet for de enkelte datoer separat ses under fanen kampe og under den ønskede dato. Det samlede spilleprogram med datoer og tider findes under fanen rækker, hvor den ønskede række vælges. 👍

Læs mere om de praktiske informationer HER

 

Sæt kryds i kalenderen og spil med til Juniortour 2020 i det jyske.

Tennissæsonen er fuldt igang og vi er klar med en perlerække af gode Juniortour-stævner i det jyske, i august og september måned.

JTU og DGI er gået sammen om at arrangere Tennis Juniortour, som er for spillere i alderen 6-17 år. Konceptet for juniortouren er at spillerne får kendskab til at spille turneringer og lærer at slippe nervøsiteten før stævner. Det er en måde at spille tennis på, så overgangen fra almindelig træning til kamp bliver nemmere. Du kan spille med den boldtype og på den banestørrelse, der passer til dig, så du langsomt vænner dig til at stå i en stævnesituation.

Konceptet henvender sig dermed til tennisspillere som er nye indenfor turneringsverden og som ønsker at prøve kræfter med at spille kampe mod andre spillere for andre klubber.  

Stævnerne er oven i købet gratis i år, da JTU og DGI Tennis pga. den reducerede stævnesæson har valgt at give et tilskud, så stævnerne er gratis både for deltagerne og for jer som klub.*

Spred budskabet og tilmeld børn og unge fra DIN klub, så de kan få en god dag på tennisbanen!

Se den samlede stævneoversigt for at få et samlet overblik over spillesteder og datoer. Se den samlede Junioroversigt – HER

Indbydelser med oplysninger omkring de enkelte stævner kan findes i JTU’s aktivitetskalender ved at klikke – HER

 

*Oprindeligt skulle deltagelse i stævnerne være omfattet af et nyt stævnegebyr. 

JTU opfordrer alle klubber til at anvende HEAD tennisbolde.
Klubben kan købe HEAD tennisbolde via coolsport klubportalen 
K
lik HER - for at læse om sponsoraftalen.

 Find din klub

Find en jysk klub i nærheden af dig

FIND KLUB

 Indmeldelse i JTU

Indmeld din klub i JTU

Indmeldelse